0
  • Kurven er tom!

0

Levering

VELKOMMEN TIL VORES FORSENDELSES- OG LEVERINGSINFORMATIONSSIDE

Her får du oplysninger om vilkår og betingelser for vores vareleveringer.

Når købet er gennemført modtager du en ordrebekræftelse på e-mail, der bl.a. indeholder et ordrenummer, navn og adresse på modtageren og leveringsadresse, samt en oversigt over de bestilte varer. De samlede leveringsomkostninger fremgår tydeligt, når du bestiller varer i webshoppen. 

Dine varer bliver sendt til dig af  en af vores samarbejdspartnere, fx PostNord. Vi sender varen indenfor 1-3 hverdage efter, at vi har modtaget din bestilling og 1) modtaget din accept af vores anmodning om betaling via MobilePay, eller 2) vi  har modtaget din  direkte MobilePay indbetaling eller 3) har modtaget din indbetaling via bankoverførsel eller kortbetaling via PayPal indsat direkte på vores konto.

Priser for forsendelse afhænger af vægt og format og sker til de til enhver tid gældende priser og betingelser i markedet. Du betaler kun fragt én gang, uanset hvor mange varer du køber pr. ordre.

Vi tilbyder indledningsvis en enheds fragtpris så lav som 29 kr.  Fragtprisen på 29 kr. gælder kun for levering i Danmark. Levering til andre lande sker med udgangspunkt i PostNord's prisliste "Din post-guide" pr. den 1. januar 2022.

Vi forbeholder os retten til prisændringer.