0
  • Kurven er tom!

0

Om os


VELKOMMEN OG TAK FORDI DU KIGGER FORBI VORES WEB-SHOP

Vi har de seneste par år haft en web-shop, hvor vi sælger vores private frimærker.

Vores frimærker køber du uden at betale købersalær, gebyrer og provisioner. Det eneste du betaler er en enhedsportoafgift. Nemmere og billigere kan det ikke gøres. Du kan enten forudbetale dit køb via MobilePay eller med betalingskort via PayPal.  Vi kan også sende dig en "Anmodning" om betaling i MobilePay. Du vælger bare den løsning som du finder bedst. 

Vi har samlet frimærker i mange år og har derfor mulighed for, at sælge til fornuftige priser.

Vi har mest fokus på lande og områder i Skandinavien og Europa, men af og til kan der godt dukke noget spændende fra den øvrige verden.

Vi ønsker dig god fornøjelse og håber at du vil gå på opdagelse i vores udbud og finder

  • det som du lige står og mangler i din samling  

  • en god grundsamling for et land eller område

  • gode tilbud som vi har opdelt i følgende 4 kategorier: 25 kr., 50 kr., 100 kr. og +100 kr. 

Gå endelig ikke glip af vores kategori  "Tilbud" og "Diverse lots". Her præsenterer vi vores forskellige tilbud, blandede samlinger og alt muligt andet fra alverdens lande og riger. Absolut stor mulighed for at du finder noget spændende og interessant til fornuftige priser.

Vi hjælper dig gerne med at finde emner, så du kan udbygge dit specifikke samleområde, et frimærke, et miniark eller andet som du måske står og mangler i din samling.

Vi tilbyder også at vurdere dine frimærker og evt. sætte dem til salg (kommisionssalg) i vores web-shop.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, og send endelig en mail til info@amagerfrim.dk.


AMAGERFRIM MEDARBEJDERE


Mogens Larsen
Mogens er produktansvarlig for de udbudte varer og vil, med baggrund i sin livslange interesse for frimærker, besvare dine eventuelle spørgsmål og kommer også gerne med uddybende kommentarer til de udbudte varer.

Han vil også gerne vurdere din samling, og hvis du er interesseret hjælpe med at sætte den til salg (kommissionssalg) på vores hjemmeside.


Poul Andersen
Poul er adm. ansvarlig for det generelle indhold af vores hjemmeside www.amagerfrim.dk herunder løbende opdatering af udbudte varer, ordrebehandling, håndtering af indbetalinger samt forsendelse af varer.