0
  • Kurven er tom!

0

Persondatapolitik

Persondatapolitik hos Amagerfrim

Velkommen til vores side om persondatapolitik!

Vi vil gerne gøre det klart, at vi kun indsamler persondata, når det er relevant for os og din aktivitet hos Amagerfrim. Vi følger altid alle relevante lovbestemmelser i forbindelse med indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata.

Dine persondata opbevares kun i den periode, hvor det enten er juridisk påkrævet, eller så længe det er relevant for det formål, de blev indsamlet til.

Hvad indsamler vi?

Hvis du ønsker at købe og modtage en vare fra os, er vi nødt til at indsamle visse persondata for at kunne fuldføre handlen og tilbyde vores services. Det kan omfatte oplysninger som dit navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis forskellig fra postadressen), telefonnummer og betalingsoplysninger.

Amagerfrim indsamler og behandler dine persondata, når du foretager følgende handlinger:

  • * Besøger vores hjemmeside
  • * Gennemfører et køb af vores varer
  • * Opretter en kundekonto
  • * Tilmelder dig vores nyhedsbrev
  • * Anmelder vores hjemmeside
  • * Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback.

Den dataansvarlige

Amagerfrim, beliggende på Haderslevvej 21B, 3000 Helsingør, er den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.amagerfrim.dk. Vores hjemmeside er hostet hos iwebhotel, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata, du oplyser på vores hjemmeside, opbevares i iwebhotels datacentre.

Behandlingsgrundlag og formål

Vi indsamler dine almindelige kontakt oplysninger, såsom navn og adresse, for at kunne levere de varer, du har købt hos os. Din e-mailadresse indsamles for at kunne sende dig en ordrebekræftelse.

Når du foretager betalingen for din vare, indsamler vi dit navn og IP-adresse. Disse oplysninger bruges og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale. Hvis du bruger PayPal, fralægger vi os ethvert ansvar efter betalingen er gennemført. Vi gemmer ikke dine kortdata.

Hvis du har givet samtykke under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside, bruger vi din e-mailadresse til at sende dig nyhedsbreve. Du kan til enhver tid tilmelde eller afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et afmeldingslink. Hvis behandlingen af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

Hvis du ikke ønsker at give de persondata, der er påkrævet for at gennemføre et køb, vil du desværre ikke have mulighed for at købe varer fra vores hjemmeside.

Vi opbevarer dine personoplysninger i den periode, der er nødvendig for at opfylde det formål, de blev indsamlet til. Ifølge lovgivningen skal kunde- og regnskabsoplysninger slettes efter 5 år.

Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjepart, og vi overfører heller ikke dine persondata til lande uden for EU/EØS. Vi kan dog være nødt til at dele dine personoplysninger med visse parter, såsom leverandører af IT og tekniske systemer, professionelle rådgivere (f.eks. revisorer, advokater, banker eller forsikringsselskaber) og offentlige instanser, der kræver detaljeret rapportering om vores aktiviteter. Ved levering af dine køb vil dit navn og adresse blive delt med vores samarbejdspartnere med henblik på levering. Når du afgiver betalingsdata for at foretage et køb, deler vi betalingsdata med banker og andre enheder, der behandler betalingstransaktioner eller yder andre finansielle tjenester. Vi kræver, at alle parter, der modtager dine data, behandler dem med respekt, fortrolighed og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Dine rettigheder

Som registreret person har du visse rettigheder, som vi altid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode om følgende:

  • Adgang til og rettelse/ændring af dine persondata
  • Sletning af persondata

Du har også ret til at protestere mod behandlingen af dine persondata og ret til at indgive klage til Datatilsynet.

Hvis du ikke ønsker, at vi behandler dine personoplysninger længere, eller hvis du ønsker at begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du sende os en anmodning via e-mail til info@amagerfrim.dk.